• Gratis verzending in Nederland vanaf €59,-
  • Kosteloos afhalen op onze locatie in Eersel
  • Vandaag besteld vóór 16:00, dezelfde dag nog verzonden
groepsfoto mensen op het gras

Over ons

Welkom bij het gezelligste hondencentrum van Nederland!

Als groot dierliefhebbers zijn wij elke dag in de weer met alle honden en katten die hier rondlopen. Want een webshop runnen is zeker niet het enige wat we doen. Ontdek onze diensten en kom meer te weten over ons leuke bedrijf.

Vind je het leuk om dagelijks leuke foto’s en filmpjes van alle dagopvang- en vakantieopvanghonden, onze eigen honden, onze eigen katten, puppy’s en kittens te zien? Volg ons dan op socialmedia!

 

Hondencentrum Fikkie

Unieke opvang waar je hond écht hond kan zijn!

Lekker de hele dag buiten zijn met soortgenoten. Spelen met andere honden, zwemmen in de vijvers, slapen op een bank, of gewoon op het gemakje snuffelend rondstruinen over ons grote terrein. Heerlijk toch?

Ben je nieuwsgierig geworden?

Pups van Fikkie

Gezonde pups met gelukkige ouders!

Wij hebben zelf een aantal kleine hondjes waar we af en toe een nestje pups mee krijgen. Dit zijn altijd kruisingen, zodat de kans op erfelijke gebreken minimaal blijft. De moeders bevallen bij ons in huis en wanneer de pups gaan lopen en spelen mogen ze naar ons puppyerblijf bij ons hondencentrum met grote buitenren verhuizen. Onze pups worden super goed gesocialiseerd en groeien op tot gezonde, vrolijke, en dappere gezinshondjes.

Omdat wij weten wat pups nodig hebben het eerste jaar, ben je bij ons aan het juiste adres als je een puppy in huis krijgt. We hebben alles op voorraad voor de aanschaf van alle spulletjes die je nodig hebt, en kunnen je perfect adviseren over alles waar je maar hulp bij nodig hebt.

Wil je meer weten over onze puppy’s?

kittens van mikkie

Kittens van Mikkie

Knuffelige kittens van gezonde ouders!

Onze Ragdoll Cattery Mikkie bestaat uit onze pluizige Ragdolldames en onze charmante Ragdollheer. Ze wonen in een fantastisch kattenverblijf met echte boomstronken om lekker hun nagels in te zetten, veel knusse ligplekjes om lekker in weg te dutten en klautermogelijkheden tot aan het plafond!

Onze kittens worden in een aparte ruimte geboren zodat moeder en haar baby’s alle rust krijgen die ze nodig hebben. Zodra de kleintjes wat ouder zijn, is het tijd om te spelen! Ze mogen nu naar het ‘grote katten’ verblijf. Klimmen, klauteren, krabben, luieren, het is één groot speelparadijs bij Cattery Mikkie!

 

Wil je meer weten over onze kittens?